Izvor: Scandal.rs, 11.Mar.2012, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Željko Joksimović predstavio pesmu za Baku!

Tekst: IVAN VUKOVIĆ U specijalnoj emisiji RTS-a večeras je Željko Joksimović predstavio pesmu sa kojom će se boriti za pobedu u na Evroviziji u Azerbejdžanu! Željko će nastupiti u drugom polufinalu 24. maja sa pesmom 'Nije ljubav stvar'! Tekst naše pesme potpisuju Marina Tucaković i Miloš Roganović a kompoziciju Željko Joksimović. On je uradio i [...] Related posts: Željko Joksimović 10. marta predstavlja pesmu za Eurosong! Predstavnik Srbije na 'Pesmi Evrovizije 2012.' Željko Joksimović predstaviće takmičarsku... Željko Joksimović večeras predstavlja pesmu za Evrosong! Srpski predstavnik na „Evrosongu“ u Azerbejdžanu Željko Joksimović večeras će u... Lane na popravnom: Željko Joksimović predstavnik Srbije na Eurosongu! Piše: Ivan Vuković Pevač i kompozitor Željko Joksimović predstavljaće Srbiju...
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015,   Marina Tucaković

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ova stvar nas predstavlja na Evroviziji

Izvor: Mondo, 10.Mar.2012, 23:43

Željko Joksimović u subotu uveče u specijalnoj emisiji na prvom kanalu RTS-a premijerno izveo pesmu "Nije ljubav stvar" sa kojom će predstavljati Srbiju na "Pesmi Evrovizije" u Azerbejdžanu.

Nastavak na Mondo...

Poslušajte pesmu sa kojom će nas Željko predstavljati na Evrosongu

Izvor: Večernje novosti, 11.Mar.2012

Željko će 24. maja u Baku u Azerbejdžanu u drugoj polufinalnoj večeri pokušati da osvoji publiku širom Evrope sa pesmom "Nije ljubav stvar"

Nastavak na Večernje novosti...

Kako vam se dopada Željkova pesma za "Evroviziju"?

Izvor: Blic, 11.Mar.2012

Pesmom "Nije Ljubav stvar", čija se engleska verija zove "Synonym", Željko Joksimović će predstavljati Srbiju 25. maja na "Evroviziji". ..- Najveća mi je želja da publika prihvati pesmu i da je ne razočaram. Dosta vremena sam potrošio opterećujući Jovanu raznim tekstovima i pitanjima da li...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.