U društvu bogataša: Sa njima letuju Željko i Jovana Joksimović!

Izvor: Svet, 16.Avg.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U društvu bogataša: Sa njima letuju Željko i Jovana Joksimović!

Željko i Jovana Joksimović uživaju u čarima leta sa sinom Kostom.
Popularni par odmara se u mestu Ljuta na Crnogorskom primorju, u vili koju su zakupili na mesec dana. Joksimovići su pre nekoliko dana dobili društvo još jednog bračnog para jer su na Jadran stigli Ivana Mišković i Goran Karić. Zajednička fotografija objavljena je na društvenim mrežama.
“Željko i Jovana već godinama letuju na Mikonosu, ali su odlučili da prvi godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << odmor s naslednikom Kostom provedu u Crnoj Gori. Par je zakupio vilu i u Beograd se vraća tek na jesen. Joksimović putuje iz Crne Gore na koncerte koje ima u regionu. Njegova ćerka iz prvog braka Mina je u Budvi i svakodnevno se čuje sa ocem”, kaže naš izvor blizak paru i dodaje:
“Pre nekoliko dana u mesto u okolini Kotora svojom jahtom iz Grčke su doplovili Ivana Mišković i Goran Karić. Članovi dve bogate srpske porodice svake godine letuju sa Željkom i Jovanom, pa će i ove godine provesti nekoliko dana zajedno. Prethodnih godina družili su se na Mikonosu, odakle su Ivana i Goran doputovali.”
Izvor: Kurir
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U dobrom su društvu: Sa njima letuju Joksimovići!

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2014

Željko i Jovana Joksimović uživaju u čarima leta sa sinom Kostom...Popularni par odmara se u mestu Ljuta na Crnogorskom primorju, u vili koju su zakupili na mesec dana. Joksimovići su pre nekoliko dana dobili društvo još jednog bračnog para jer su na Jadran stigli Ivana Mišković i Goran Karić....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.