U Sofiji kao u Karnegi holu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sofiji kao u Karnegi holu

Nakon što je s projektom "Dva sveta" osvojio region Željko Joksimović (45) je oduševio publiku u prepunoj dvorani Nacionalnog centra za kulturu (NDK) u Sofiji, koja je po atmosferi i ambijentu podseća na čuvenu američku koncertnu dvoranu Karnegi hol.

Pevao je više od dva sata, ali se na zahtev publike nekoliko puta vraćao na bis jer aplauzi i skandiranje njegovog imena nisu prestajali. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je sving i džez aranžmanima izveo hitove "Ne kuni me, ne ruži me, majko" od Luisa, "Suada" od Plavog orkestra, a po prvi put u ovom aranžmanu izveo je i svoj najnoviji hit "Milimetar".

- Hvala svima na gostoprimstvu, divnoj energiji i emocijama koje ste mi poslali večeras. Sofija je grad u koji rado dolazim i gde imam mnogo prijatelja, a ovaj koncert ću pamtiti kao jedan od najlepših koje sam održao - kazao je Joksimović, koji se u Sofiji između ostalih sreo i sa Atanasom Rajkovim, direktorom Vajbera, sa kojim je razgovarao o raznim zajedničkim projektima i aktivnostima koje sprovode.

Joksimović turneju nastavlja koncertima "Dva sveta" koji će biti održani i 29. novembra u Sarajevu, u dvorani Skenderija, i 1. decembra u Beogradu u Centru Sava.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.