S media vas vodi na Pinkovu žurku!

Izvor: S media, 28.Sep.2011, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S media vas vodi na Pinkovu žurku!

S media portal vodi vas na veliku Pinkovu žurku na kojoj će pevati Željko Joksimović, a nakon njega sve prisutne će za miks-pultom zabavljati svetski poznati di džej Bob Sinkler.

U petak u 21 čas počinje veliko Pinkovo slavlje u Šimanovcima nadomak Beograda. Pink slavi novu programsku šemu, a na zadovoljstvo svih onih koji će biti tamo, mini koncert uz brojne hitove će prirediti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Željko Joksimović. Nakon njega na scenu će stupiti svetki poznati di džej Bob Sinkler.

LIVE VIDEO koncerti na S media portalu!

Tatjana Vojtehovski dala otkaz na TV Pink!

Poznate ličnosti preživele "napad" novinara (FOTO)

Ako ne želite da propustite ovaj spektakl potrebno je pošaljete ime, prezime, broj telefona i broj lične karte na mejl office@radios.rs.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.