Pogledajte kako je Anđelka Prpić izazvala Željka Joksimovića

Izvor: Story, 12.Feb.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je Anđelka Prpić izazvala Željka Joksimovića

Glumica Anđelka Prpić objavila je danas na svom instagram profilu video u kome peva pesmu Ranjena zver Željka Joksimovića.

Foto: Instagram

- Željko, pošto dolazim na Kopaonik Music Week 18. marta na tvoj koncert rešila sam da se malo pripremim. Nadam se da ti se dopada moja Zver? Izazivam te da odabereš svoju omiljenu epizodu "Andrije i Anđelke". Vidimo se na Muisc Week-u! - napisala je glumica.

@zzeljko pošto dolazim na #kopaonikmusicweek >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << rešila sam da se malo pripremim. Nadam se da ti se dopada moja #zver?!? Izazivam te da odabereš svoju omiljenu epizodu @andrija_i_andjelka ! Vidimo se 18.3. na @musicweekfestival

A video posted by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Feb 12, 2016 at 7:39am PST
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđelka Prpić izazvala Željka Joksimovića

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Feb.2016, 10:38

Glumica Anđelka Prpić objavila je na svom Instagram profilu dubsmash video u kome peva pesmu “Ranjena zver” Željka Joksimovića uz sledeći komentar: Foto: Instagram “Željko, pošto dolazim na Kopaonik Music Week 18. marta na tvoj koncert rešila sam da se malo pripremim. Nadam se da ti se...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.