PRVA ŽENA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA JE PRAVA LEPOTICA! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 03.Feb.2021, 11:00

PRVA ŽENA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA JE PRAVA LEPOTICA! (FOTO)

Nema sumnje da je njihova ćerka Mina lepotu nasledila od mame.
Prva supruga Željka Joksimovića manje je poznata javnosti jer ne voli da se eksponira medijskoj pažnji. Tokom braka sa Vesnom, Željko je dobio ćerku Minu, koja je lepotu povukla na mamu.
Mina neretko deli svoje slike sa pratiocima na Instagram profilu, često i sa poznatim tatom. A kako njena mama ne voli da se pojavljuje u javnosti, slika sa njom gotovo i da nema.
Ipak iskrala se jedna spontana fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koja je oduzela dah mnogima. Nismo mogli a da ne primetimo prelepu Vesnu koja izgleda mladoliko, poput drugarice svojoj ćerki.

Neosporivo je da je Mina nasledila lepotu na zanosnu mamu Vesnu, dok je od oca „dobila“ talenat za muziku.


The post PRVA ŽENA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA JE PRAVA LEPOTICA! (FOTO) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.