Nikodijević: Nastup Željka Joksimovića kao podrška Beograđanima

Izvor: Danas, 18.Apr.2020, 10:56

Nikodijević: Nastup Željka Joksimovića kao podrška Beograđanima

Nastup  Željka Joksimovića koji će biti održan u ponedeljak, 20. aprila, u 18 sati ispred Starog dvora, građani će moći da prate onlajn, najavio je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević za TV Pink i zahvalio se Željku Joksimoviću jer je to njegov poklon Beograđanima bez ikakve naknade.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ponedeljak ispred Starog dvora koncert Željka Joksimovića koji će građani moći da prate od kuće: "Pesma ne poznaje granice"

Izvor: Blic, 18.Apr.2020

U ponedeljak, 20. aprila, u 18 sati, ispred Starog dvora biće održan koncert Željka Joksimovića, koji će građani moći da prate onlajn.

Nastavak na Blic...

PESMOM PROTIV KORONE - KONCERT PODRŠKE Željka Joksimovića ispred Skupštine grada Beograda

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2020

Poziv građanima da od kuće prate nastup Joksimovića!..Direktor Centra beogradskih festivala, Damir Handanović pozvao je sve građane Srbije da ostanu kod kuće i da u ponedeljak 20. aprila, od 18 časova, isprate nastup Željka Joksimovića koji će biti održan uživo ispred Skupštine grada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.