Mina dobila pesmu: Poslušajte kako zvuče stihovi posvećeni ćerki Željka Joksimovića

Izvor: Story, 30.Dec.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina dobila pesmu: Poslušajte kako zvuče stihovi posvećeni ćerki Željka Joksimovića

Jedan obožavalac lepe Mine Joksimović poželeo je da joj napiše ove redove, na kojima mu se ona ljubazno zahvalila.

Mina Joksimović, foto: Fejsbuk

Naslednica Željka Joksimovića, Mina Joksimović, uživa u tome što je popularna na Fejsbuku i Instagramu. Ona postavlja svoje provokativne fotografije i stiče fanove koji joj uzvrćaju na najrazličitije načine, a jedan obožavalac joj je napisao pesmu.

Da li je Mina >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << uvećala usne pogledajte OVDE.

- Mina iz lepog grada Valjeva, tamo gde je rođen slavni vojvoda Živojin Mišić dolazi prelepa Mina Joksimović. Ona je dama, ona je boginja, e, moj mali anđele lepih očiju, gde ja danas ljubav i poštenje?! Jedino si ti prava devojka, jedino ti znaš se ponašati normalno i pošteno. Bravo za tebe Mina. Tvoj otac je gospodin čovek, a ti si pepeljuga - ovako glase stihovi pesme posvećene Mini.

Inače, Minin otac Željko nije baš oduševljen Mininim objavama na društvenim mrežama koje često prenose mediji na svoj način, ali se ona mnogo ne obazire na to.

Kako Mina Joksimović iskazuje ljubav pogledajte OVDE.

U svim situacijama ona ističe da svog oca voli i poštuje, a pomno izveštava o njegovim nastupima i poslovnim uspesima. Iako je pevač u više navrata rekao da je njegova ćerka posvećena mlađem bratu , ona se nikada javno nije izjašnjavala o malom Kosti, kao ni o drugoj ženi svog oca, poznatoj voditeljki Jovani Joksimović.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.