Joksimović i Remos udružili snage: Ovako zvuči Željko na grčkom! (video)

Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2016, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović i Remos udružili snage: Ovako zvuči Željko na grčkom! (video)

Pesma Željka Joksimovića “Olovni vojnik” postala je svetski hit kada je poznati grčki pevač Antonis Remos odlučio da je obradi.

Mi bukvalno ne moramo ništa da pričamo. Evo prvi put snimamo, ja gledam u jednu tačku, on u drugu i razumemo se”, rekao je Joksimović koji u njegovom studiju “Minakord” zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sa grčkom zvezdom radi na novoj verziji pesme.

“Naše poznanstvo traje već 12 godina. Željko je sjajan čovek, umetnik i muzičar, poseduje izvanredan sluh i veoma je talentovan”, ishvalio je Remos našeg kantautora za Premijeru.

A u videu pogledajte kako će pesma zvučati.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Joksimović i Remos udružili snage: Ovako zvuči Željko na grčkom! (video)

Izvor: Svet, 21.Okt.2016

Pesma Željka Joksimovića “Olovni vojnik” postala je svetski hit kada je poznati grčki pevač Antonis Remos odlučio da je obradi.. “Mi bukvalno ne moramo ništa da pričamo. Evo prvi put snimamo, ja gledam u jednu tačku, on u drugu i razumemo se”, rekao je Joksimović koji u njegovom studiju...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.