Joksimović: Snimio sam Jovanin porođaj!

Izvor: NaDlanu.com, 07.Jun.2014, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović: Snimio sam Jovanin porođaj!

Tokom gostovanja u emisiji Ivana Ivanovića, Željko Joksimović je ispričao da je snimio porođaj svoje supruge Jovane, kao i da je trenutak kada je prvi put video sina Kostu bio predivan.

- Prvo sam dugo razmišljao da li to da uradim. Kada sam čuo da se ona smeje i da ona to može da podnese, rekao sam sebi: “Ideš bre tamo, pa makar pao!” – rekao je Željko i opisao kako su ga supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i doktori dočekali u porođajnoj sali.

- Obučem se ja, stavim masku, uđem u salu i kažem: “Ljudi, ako vam treba bilo kakva pomoć, ja sam tu”, a meni doktor kaže: “Ako ćeš da padaš, samo na drugu stranu, ovde su instrumenti”. Posle tri minuta viknuli su: “Snimaj!”, Uzeo sam kameru, i noge su mi se skamenile. Jovana je bila divna, sve vreme je razmišljala kako ću ja da podnesem porođaj. Trenutak kada sam ugledao Kostu bio je predivan – zaključio je Joksimović.

Video pogledajte ovde.

telegraf
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Joksimović: Snimio sam Jovanin porođaj

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2014

Pevač Željko Joksimović rekao je, tokom gostovanja u emisiji ''Veče sa Ivanom Ivanovićem'', da je snimio porođaj svoje supruge Jovane, kao i da je trenutak kada je prvi put video sina Kostu bio predivan. ..Srećni roditelji: Željko Joksimović i Jovana Joksimović.. ..''Prvo sam dugo razmišljao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.