Biće to veče  za pamćenje

Izvor: Blic, 03.Dec.2010, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće to veče za pamćenje

U Beogradu nas 31. decembra čeka šou - u “Areni“ će u novogodišnjoj noći nastupiti Vlado Georgiev i Haris Džinović, dok će u “Sava centru” publiku zabavljati Nataša Bekvalac, Željko Joksimović i Nina Badrić.

Početak žurke u "Areni" zakazan je za 22 sata, a program će trajati do četiri ujutru, najavljeno je juče na konferenciji za medije. U ulozi voditelja, koji će imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoj mali stand up šou, naći će se Ivan Ivanović, a pored glavnih zvezda, naći će se još nekoliko izvođača čija će imena biti naknadno objavljena. Pred publiku će prvi izaći Vlado Georgiev, koji kaže da će prvi završiti koncert kako bi kasnije mogao da se opusti i uživa u pesmama svog kolege Harisa Džinovića, od kojih posebno voli one koje je iskusni pevač izvodio sa sarajevskim sastavom "Sar e Roma” i kasnije samostalno kao "Poznaćeš me” i "Dajte vina”. Kao mogućnost dueta Haris je u šaljivom tonu odgovorio da će se naći neka pesma koju će zajedno otpevati i da će to biti "njegova kompozicija pošto su njegove pesme poznate”.

- Dobar je to spoj, neobičan. Spoj nikad viđen na ovim prostorima. Vlado je veliki pevač. Mislim da će biti dobar dernek. Ako ne najbolji u Beogradu, biće sigurno među najboljima - najavljuje Džinović.

Još uvek nije odlučeno na koji način će biti realizovano odbrojavanje i sam doček.

- Još nismo uradili taj kreativni deo. Tek sam krećemo da radimo plan nastupa kako bi ceo program imao smisla i tekao u jednom određenom smeru - objasnio je Vlado Georgiev.

A u foajeu "Sava centra” u najluđoj noći posetioce očekuje pop spektakl na kome će nastupiti Željko Joksimović, Nataša Bekvalac i Nina Badrić. Organizatori "Cinema entertainmenta” najavljuju glamurozan doček uz mnogo šampanjca i odličnu audio-vizuelnu produkciju. Program počinje u 21 sat, a očekuje se prisustvo oko 3.500 gostiju kako iz Srbije tako i iz regiona. Pevač Željko Joksimović, kao i njegove drage koleginice Nataša i Nina izrazili su zadovoljstvo što će biti deo ove spektakularne večeri.

- Mi muzičari ceo svoj život radimo dočeke i retko kad smo kod kuće sa svojom porodicom u najluđoj noći, a ovaj doček će se sigurno razlikovati od svih prethodnih jer obećava dobar provod, odličnu produkciju, dosta šampanjca. Iz tog razloga mi se vrlo dopala ova ideja. Drago mi je što ću biti pored dve sjajne dame na sceni. Kada idemo negde na doček, uvek razmišljamo da li će padati sneg, hoće li biti mesta za parking, da li ćemo pokvasiti cipele... Ovde su svi uslovi zadovoljeni - rekao je Joksimović. Publiku će po programu do ponoći zabavljati Nina Badrić, a kada se kazaljke poklope, na sceni će joj se pridružiti Željko i Nataša. Potom će Joksimović pevati do pola tri, a posle Nataša, i kad već bude svanulo, specijalni gost biće Ljubiša Stojanović Luis.

Za razliku od lepe Novosađanke, koja će najluđu noć provesti bez supruga, vaterpoliste Danila Ikodinović, Nina će na svoj nastup povesti i supruga Bernarda i mnogo prijatelja iz Zagreba.

Karte u prodaji

Karte za šou u "Areni" mogu se kupiti od danas i to po promotivnim cenama na prodajnim mestima Card servisa u iznosu od 1.900 dinara. Od početka sledeće nedelje karte će se prodavati po višim cenama. Pored toga, biće organizovana i fan pit zona, za koju treba da se doplati za barski sto ili barski sto sa stolicama. Cene karata za doček u "Sava centru" su od 3.333 dinara, pa do 8.888 dinara, koliko treba izdvojiti za VIP separe, a mogu se kupiti u "Ušću”, Domu sindikata i na blagajni "Sava centra”.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.