Tereza Mej osudila napad, poziva građane da se vrate svakodnevici

Izvor: RTS, 23.Mar.2017, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tereza Mej osudila napad, poziva građane da se vrate svakodnevici

Britanska premijerka Tereza Mej osudila je "bolesni i izopačeni teroristički napad" u Londonu, ocenivši da nije slučajnost što je izveden u blizini parlamenta.
Premijerka je rekla da se "Britanija neće predati teroru i onima koji gađaju sedišta vlasti".

Mejova je insistirala da će se "sutra ujutro Parlament vratiti u normalu", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pozivajući građane da se sutra vrate uobičajenim aktivnostima.
"Zajedno idemo napred i nikada se nećemo predati teroru, niti ćemo dozvoliti da se dižu glasovi mržnje i zla koji bi nas razdvojili", rekla je premijerka Velike Britanije i dodala da nivo opasnosti od terorističkih napada ostaje nepromenjen.
Nivo opasnosti od teorističkih napada od avgusta 2014. godine je na četvrtom od ukupno pet stepeni opasnosti.
Četiri osobe su poginule i najmanje 20 je povređeno u dva napada u Londonu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tereza Mej: Britanija se ne plaši

Izvor: RTS, 23.Mar.2017

Teroristički napad je pokušao da naruši demokratiju, ali danas se sastajemo kao i obično, poručila je Tereza Mej u Britanskom parlamentu. . Britanska premijerka Tereza Mej poručila je, dan posle napada u Londonu, da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.