Prkose niskim temperaturama: Braća Grbić strastveni pecaroši (foto)

Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prkose niskim temperaturama: Braća Grbić strastveni pecaroši (foto)

Nekadašnji odbojkaški reprezentativac, a danas potpredsednik odbojkaškog saveza Srbije Vladimir Vanja Grbić malo slobodnog vremena koje mu ostane od poslovnih obaveza uglavnom provede u prirodi.

Život ne bira: Ova potresna priča Vanje Grbića je rastužila naciju (foto)…

Vanja je poznat kao strastveni pecaroš, te mu niske temperature ni malo ne smetaju kada treba da se ustane u zoru i satima čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << na dobar ulov.

Osvajao je stariji brat Grbić mnoge nagrade na “visokoj mreži”, ali je isto tako uspešan i kada je pecanje u pitanju, piše Kurir.

Ovo sigurno niste znali: Poznata manekenka je venčana kuma Nikole Grbića! (foto)…

Za razliku od Vladimira, brat Nikola se malo manje posvetio boravku pored vode i čekanju da se nešto “uhvati”, ali i on se može pohvaliti da je uspešan na tom polju.

Фотографија корисника @vladimir_grbic дана 30. Сеп 2016. у 10:34 PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.