Obavljeni žrebovi za odbojkaški Kup Srbije u muškoj i ženskoj konkurenciji

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obavljeni žrebovi za odbojkaški Kup Srbije u muškoj i ženskoj konkurenciji

U beogradskom hotelu “M” obavljena su dva odbojkaška žreb: za osminu finala jubilarnog, 50. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša, kao i za 49. izdanje Kupa u konkurenciji odbojkašica.

Kada je o muškarcima reč, Crvena zvezda, aktuelni pobednik Kupa Srbije, gostovaće u Staroj Pazovi. Derbi osmine finala odigraće se u Novom Pazaru gde će Novi Pazar Junior ugostiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Partizan. Niš će biti domaćin Vojvodini NS Seme iz Novog Sada kao i prošle godine, dok će Ribnica gostovati u Subotici protiv Spartaka. U drugom duelu članova Super lige, Inđija će biti domaćin Spartaku iz Ljiga, a Želzeničar će u Beogradu ugostiti Mladi radnik iz Požarevca. Klek Srbijašume će biti domaćin Radničkom iz Kragujevca, a Užice Đerdapu iz Kladova.

Susreti u muškoj konkurenciji su na programu 25. i 26. novembra.

Kod dama, Crvena Zvezda, branilac trofeja, gostovaće u Jagodini, dok će Vizura igrati u Kragujevcu protiv Kraguja. Takovo Zvezda Helios će u Gornjem Milanovcu dočekati Jedinstvo iz Stare Pazove, a MD Zrenjanin će ugostiti TENT iz Obrenovca. Jedinstvo će u Užicu igrati protiv Kolubare, a Radnčki Beograd će dočekati NIS Spartak iz Subotice. Beograd će biti domaćin Dinamu iz Pančeva, a Smeč 5 će u Kragujevcu ugostiti Železničar iz Lajkovca.

Ovi mečevi u konkurenciji odbojkašica će biti odigrani 18. i 19. novembra.

U osmini finala Kupa Srbije igraće se jedna utakmica, a pobednici će izboriti plasman u četvrtfinale.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KS (žreb, osmina finala odbojkašice): Zvezda u Jagodini, Kraguj dočekuje Vizuru

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014

U beogradskom hotelu "M" u četvrtak je obavljen žreb za osminu finala 49. Kupa Srbije 2014/15. u konkurenciji odbojkašica. Anđelija Božović i Ana Pejičić, pionirske reprezentativke Srbije, izvlačile su parove osmine finala nacionalnog Kupa...Žrebom su rukovodili Dušan Keser, predsednik Takmičarske...

Nastavak na Sportal.rs...

Kup Srbije (1/8 finala): Novi Pazar – Partizan

Izvor: SandzakPress.net, 23.Okt.2014

Novi Pazar – Odbojkaši Novog Pazara dočekaće Partizan u osmini finala Kupa Srbije, odlučeno je danas žrebom u Beogradu. U ovoj fazi najmasovnijeg takmičenja igraće se jedna utakmica, termini su 25. i 26. novembar, a pobjednici će izboriti plasman u četvrtfinale. Jedinstvo će u osmini finala...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.