Novo ruho Višnjićeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2017, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo ruho Višnjićeva

Mesna zajednica Višnjićevo organizovala je niz akcija i radova na uređivanju sela, u želji da se poboljša kvalitet života meštana. Uređena je seoska plaža, zamenjen i obnovljen mobilijar, teren za odbojku na pesku i sprovedene su i druge akcije kojima su podršku dali meštani. U planu je niz drugih radova u narednom periodu.

Kvalitet života u Višnjićevu, selu šidske opštine na obali Bosuta, poboljšan je zahvaljujući, između ostalog, i akcijama uređenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na inicijativu Mesna zajednice a uz podršku samih meštana koji su zadovljni onim što je do sada urađeno.

Poseban akcenat ovog leta stavljen je na poboljšanje uslova života za decu i omladinu. Uređena je plaža na kojoj su renovirani dotrajali mobilijari i napravljena dva nova. Popravljen je teren za odbojku na pesku, uređeno dečje igralište, te ofarbane klupe u parku. Postavljena je i zaštitna ograda na dečjem igralištu. Takođe, popravljena je i seoska vaga. Mesna zajednica planira još radova.

Radovi na uređenju sela završeni su dobrovoljnim angažovanjem meštana. S obzirom da Višnjićevo nema mesni samodoprinos sredstva za ove radove obezbeđena su delom iz opštinskog budžeta a delom iz donacija pojedinaca, firmi i dijaspore.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.