Zvezda ostaje i bez trećeg trenera iz omladinske škole: Jovan Stanković odlazi u Crnu Goru

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ostaje i bez trećeg trenera iz omladinske škole: Jovan Stanković odlazi u Crnu Goru

Talentovani stručnjak bi karijeru mogao da nastavi u tamošnjem prvoligašu Iskri iz Danilovgrada

Crvena zvezda po svemu sudeći ostaje i bez trećeg trenera u omladinskoj konkurenciji. Trener omladinaca Jovan Stanković trebalo bi da preuzme crnogorskog prvoligaša Iskru iz Danilovgrada, piše portal CG Fudbal.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije imao je zavidnu igračku karijeru, pored srpskog vicešampiona, nosio je i dresove Majorke, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Atletiko Madrida i Olimpika iz Marselja. Prošle sezone je završio kao drugoplasirani tim Omladinske lige Srbije iza Brodarca, pa ostaje da se vidi da li će dalju karijeru nastaviti u seniorskoj konkurenciji.

Iskra je prošlu sezonu završila na šestom mestu crnogrske Prve lige, što očigledno nije zadovoljili čelnike ovog kluba.

Crvena zvezda je do sada ostala bez trnera mlađih kadeta Mirka Bunjevčevića, trenera pionira Igora Savića, a njihovim putem će po svemu sudeći krenuti i Jovan Stanković.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.