Vrhunac Murinjove panike: Luizao je bio poslednja meta, ali je Benfika glatko odbila 5.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrhunac Murinjove panike: Luizao je bio poslednja meta, ali je Benfika glatko odbila 5.000.000 evra

Orlovi nisu hteli da puste svog kapitena...

Pravi fudbalski brodolom doživeo je Čelsi na nedavno zatvorenoj transfer pijaci, koji je posle opsežne potrage za štoperom svetske klase završio sa anonimnim pojačanjima u vidu Papija Đilobođija iz Nanta i Majkla Hektora iz Redinga. 

Imao je Žoze Murinjo u planu da kupi Evertonovu zlatnu koku Džona Stounsa i činilo se kao da će Plavci uspeti da slome otpor Karamela, ali je tim iz Liverpula >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odbio i neverovatnih 50.000.000 evra. Kada je shvatio da se nalazi u vremenskoj stisci Posebni je krenuo da kuca na vrata svih koje je mogao da se seti. Markinjos je bio prvo rešenje, ali je prvi čovek PSŽ-a Naser Al Kelaifi poručio Murinju da nema šta da traži u Parizu. Panično je menadžer Čelsija tražio pravo rešenje, a kada ga nije bilo obratio se Benfiki, kojoj je poslao 5.000.000 evra za 34-godišnjeg kapitena Luizaoa.

Međutim, kako portugalski list O Žogo saznaje, prvi čovek lisabonskih Orlova Luis Filipe Viera samo se uljudno zahvalio Murinju na interesovanju i spustio mu slušalicu.

Isti izvor otkrio je da je Luizao bio zainteresovan da dođe na Stamford Bridž, ali je transfer stopiran u poslednjem momentu.

Luizao ima još dve godine ugovora sa Benfikom, a tu se nalazi i otkupna klauzula u visini od 20.000.000 evra.

Možda previše za jednog veterana, ali Benfika jako ceni klupsku ikonu.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.