Voždovac doveo pojačanje iz Južne Koreje

Izvor: B92, 24.Jan.2017, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac doveo pojačanje iz Južne Koreje

Fudbalski klub Voždovac angažovao je danas ofanzivnog veznog igrača Ivana Markovića, koji je došao iz južnokorejskog Geonama.

Marković ima 21 godinu, ponikao je u Partizanu, a tokom profesionalne karijere igrao je za Koronu, CSKA Sofiju, Levaljakos i Černo more, pre nego što je otišao u Geonam.

"Imao sam nekoliko ponuda, ali sam se opredelio za Voždovac, pre svega zbog trenera i njegovog načina rada. Mislim da može da bude odskočna daska i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u klubu ću imati mnogo prostora za napredovanje", rekao je Marković

On je naveo da mu se dopada što je ekipa Voždovca stabilna i da mu se svidja organizacija kluba. Kako je kazao, velika želja mu je plasman u plej-of Superlige.

Voždovac se i dalje sprema u Beogradu za drugi deo srpskog prvenstva, a pre odlaska u Antaliju na pripreme sastaće se u utorak sa Radničkim iz Obrenovca u prijateljskoj utakmici.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.