U Sidneju oduševljeni: Vraća se Dimitrijević, imaćemo dva Miloša

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sidneju oduševljeni: Vraća se Dimitrijević, imaćemo dva Miloša

Sidnej ne može bez Srba. Iako se činilo da će srpska kolonija u ovom australjskom fudbalskom klubu praktično nestati, za samo dve nedelje sve se promenilo. Boje australijskog kluba će braniti dva Miloša - Ninković i Dimitrijević, potvrđeno je iz kluba.

Posle odlaska Nikole Petkovića, zvanično najbolji igrač kluba Miloš Dimitrijević je takođe najavio da će napustiti Sidnej i otići u Evropu. Činilo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je rastanak izvestan. Međutim “ajkule” iz Sidneja nisu sedele skrštenih ruku pa su u međuvremenu uspele da angažuju veliko pojačanje u vidu Miloša Ninkovića.

Taj potez je uticao i na odluku Dimitrijevića, koji je odličan prijatelj sa Ninkovićem, da se predomisli i stavi potpis na novi, dvogodišnji ugovor sa Sidnejom.

"Imali smo dugu pauzu tokom koje sam razmišljao šta bi mi bio najbolji potez. Shvatio sam da je to definitivno ostanak u Sidenju. Radujem se što ću ponovo videti saigrače", poručio je Dimitrijević preko australijskih medija.

Glavni trener Grejem Arnold je naravno prezadovoljan.

"Imaćemo dva Miloša. Prvi je već pokazao koliko može kada je prošle sezone pokupio sve nagrade u klubu. Sa drugim ćemo dobiti mnogo u veznom redu. Moraćemo samo da im smislimo nove nadimke", poručio je Arnold.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.