Svojoj legendi prete smrću

Izvor: Mondo, 28.Mar.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svojoj legendi prete smrću

Navijači Juventusa besni na selektora Kontea zbog povrede Markizija.

Foto: Guliver/Getty images/Claudio Villa

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte razmišlja da podnese ostavku zbog pretnji smrću koje su mu uputili navijači Juventusa.

On je pretnje dobio na društvenim mrežama posle teške povrede Klaudija Markizija. Pristalice Juventusa smatraju da je način Konteovog rada doprineo da se Markizio povredi.

"Bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << veoma uznemiren kada smo se poslednji put sreli. Nakon jučerašnjih kontroverzi primio je brojne pretnje smrću preko interenta. Optužili su ga za nešto za šta ne može da bude kriv", rekao je predsednik Fudbalskog saveza Italije Karlo Tavekio za Radio Rai.

Konte je pre reprezentacije Italije vodio Juventusa sa kojim je osvojio tri uzastopne šampionske titule. Tokom igračke karijere nosio je dres torinskog kluba 13 godina i za to vreme osvojio pet titula šampiona Italije, Kup UEFA 1993. i Ligu šampiona 1996. godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VRHUNAC MORBIDNOSTI: Navijači Juventusa prete smrću Konteu!

Izvor: Blic, 28.Mar.2015

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte razmišlja da podnese ostavku zbog pretnji smrću koje su mu uputili navijači Juventusa...On je pretnje dobio na društvenim mrežama posle teške povrede Klaudija Markizija. Pristalice Juventusa smatraju da je način Konteovog rada doprineo da...

Nastavak na Blic...

Konte zbog pretnji podnosi ostavku?

Izvor: B92, 28.Mar.2015

Selektor reprezentacije Italije Antonio Konte razmišlja da podnese ostavku zbog pretnji smrću koje su mu uputili navijači Juventusa...On je pretnje dobio na društvenim mrežama posle teške povrede Klaudija Markizija. Pristalice Juventusa smatraju da je način Konteovog rada doprineo da se Markizio...

Nastavak na B92...

ZABORAVLJAJU ŠTA IM JE SVE DONEO: Navijači Juventusa prete Konteu!

Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2015

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte razmišlja da podnese ostavku zbog pretnji smrću koje su mu uputili navijači Juventusa. . . On je pretnje dobio na društvenim mrežama posle teške povrede Klaudija Markizija. Pristalice Juventusa smatraju da je način Konteovog rada doprineo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.