Sudar sa stativom koji je uzdmrao evropski fudbal: Pogledajte povredu Košte /VIDEO/

Izvor: Blic, 13.Apr.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar sa stativom koji je uzdmrao evropski fudbal: Pogledajte povredu Košte /VIDEO/

Kada je Radamel Falkao letos napustio Atletiko, mnogi su pomislili da će odlazak takvog golgetera uzdrmati madridski tim isuviše da bi on mogao da predstavlja ozbiljniju pretnju rivalima. A onda se gotovo niotkud pojavio Dijego Košta, koji je "jorgandžije" poveo ka polufinalu Lige šampiona i tituli u Primeri, da bi u nedelju uveče svi navijači Atletika uzdahnuli kada je sjajni špic doživeo jeziv sudar sa stativom.

U meču sa Hetafeom, Košta je postigao drugi gol, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za konačnih 0:2, no to uklizavanje da bi stigao do lopte i obezbedio miran finiš bilo je kobno po njega.

Igrao se 84. minut kada je asistenciju Adrijana sa desne strane sjajni napadač iskoristio da zatrese mrežu rivala, no kako je bio u punom trku - potkolenicom je snažno udario o stativu i odmah se našao u velikom bolu.

Iako se strahovalo da je došlo do otvorenog loma noge, jer se videla i krv, prve informacije govore da se samo radi o posekotini pa će Dijego Košta, ako ne bude nekih komplikacija, možda moći da u završnici sezone pomogne "Atletima" da napadnu ne samo titulu prvaka Španije, već i Evrope.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Košta nije ozbiljno povređen, pogledajte jeziv sudar sa stativom

Izvor: Sportal.rs, 13.Apr.2014

Momenat kada su igrači i navijači Atletiko Madrida osetili i radost i tugu desio se u meču sa Hetafeom u 84. minutu. Dijego Košta, as "jorgandžija", koji predvodi ekipu u borbi za titulu u Primeri i u polufinalu Lige šampiona duplirao je prednost svog tima, ali se povredio, pa gostima nije bilo...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.