Sosijedad potpisao beskućnika s kučetom na dva meseca?!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2016, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sosijedad potpisao beskućnika s kučetom na dva meseca?!

Plemenit gest kluba s Anoete...

Fudbalski klub Real Sosijedad dospeo je u žižu španske, ali i celokupne evropske sportske javnosti, gestom koji je oduševio mnoge! Baskijski klub je naime zaposlio jednog čoveka-lutalicu i obezbedio mu krov nad glavom.

Izvesni Ruben Vitorijano već tri godine nema svoj dom, živi na ulicama San Sebastijana, spava po klupama u parkovima i za sobom vodi simpatičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << crnog psa s kojim sve, od "kreveta" do hrane. Poslednjih osam meseci ovaj 35-godišnji čovek noći je provodio ispred stadiona Anoeta. Čelnici kluba su ga primetili i ponudili mu posao, što je Ruben sa zadovoljstvom prihvatio. On je potpisao ugovor na dva meseca i biće neka vrsta domara na stadionu, gde je dobio smeštaj. Ukoliko se pokaže kao dobar radnik ugovor će biti produžen.

"Skoro da sam izgubio nadu da u ovom gradu postoje dobri ljudi. Tako to biva kada pretrpite toliko udaraca u životu. Ali na sreću onda mi se dogodilo ovo", izjavio je Vitorijano za madridsku Marku.

Neočekivano "pojačanje" za Sosijedad dva meseca uoči početka zimskog prelaznog roka.

Un pequeño respiro para Rubén, el vitoriano que duerme en la puerta 20 de Anoeta https://t.co/YxZscIr2sj pic.twitter.com/kOjzVudseb

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

HUMANO: Real Sosijedad angažovao beskućnika i njegovog psa na dva meseca (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Okt.2016

Čelnici Real Sosijedada pokazali su humanost tako što su jednog beskućnika i njegovog psa angažovali na dva meseca.. . Izvesni Ruben Vitorijano živeo je na ulicama San Sebastijana gde je prosio. Čelnici Real Sosijedada su odlučili da mu daju šansu da bude društveno koristan i zaposlili ga kao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.