Slišković odbio ponudu Pazaraca zbog privatnih problema

Izvor: Sportal.rs, 17.Sep.2014, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slišković odbio ponudu Pazaraca zbog privatnih problema

Blaćž Slišković ipak neće biti novi šef stručnog štaba Novog Pazara. Bivši selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine zahvalio se Pazarcima na ponudi i dodao da je morao da odbije zbog "privatnih problema".

- Ljudi su se iz Mostara vratili u Sarajevo, gde će prespavati. Ostalo je da im se javim ako se nešto promeni. Razgovori su bili izuzetno korektni i na korektan način smo se razišli. Razlog nisu finansijski uslovi. Jednostavno, imam nekih privatnih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << zbog kojih neko vreme moram da ostanem u Mostaru - rekao je Slišković za Anadolu Agency, prenosi Klix.ba.

Podsetimo, sa klupe Novog Pazara pre nekoliko dana otišao je Dragi Kanatlarovski. Razlog smene su bili loši rezultati u Jelen Superligi.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.