Škotska protiv britanskog fudbalskog tima na OI

Izvor: Press, 04.Mar.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škotska protiv britanskog fudbalskog tima na OI

Škotska se suprotstavila ideji da britanski fudbalski tim igra na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016.
Olimpijska asocijacija Velike Britanije (BOA) saopštila je u utorak da je FA Engleske potvrdila svoju želju da bude u kombinovanom britanskom timu.

"Potpuno smo jasni u našem suprotstavljanju ideji zajedničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << fudbalskog tima Velike Britanije", saopštio je portrparol FA Škotske za BI Bi Si (BBC).

Pre Škotske, u utorak je svoje neslaganje sa idejom zajedničkog fudbalskog tima izrazio Vels.

Britanski objedinjeni tim prvi put posle 52 godine učestvovao je na fudbalskom turniru Igara u Londonu 2012.

Istina, u tom timu je igrala samo nekolicina škotskih i velških igrača koji za to nisu dobili blagoslov svojih nacionalnih asocijacija.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kavani na meti Atletika

Izvor: RTS, 04.Mar.2015

Dijego Simeone zainteresovan za Urugvajca Edinsona Kavanija. Divac: Ostajem na čelu OKS do kraja olimpijskog ciklusa. Odbojkaši Zvezde pobedili Ravenu. Ljajić prošao bez suspenzije Uefe. Ćavi od leta u Njujork Sitiju? Gvardiola ne mrda iz Minhena. Tventeu oduzeta tri boda zbog finansijskih...

Nastavak na RTS...

Škotska protiv britanskog fudbalskog tima na OI

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Mar.2015

Škotska se suprotstavila ideji da britanski fudbalski tim igra na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016...Olimpijska asocijacija Velike Britanije (BOA) saopštila je u utorak da je FA Engleske potvrdila svoju želju da bude u kombinovanom britanskom timu..."Potpuno smo jasni u našem suprotstavljanju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.