Sesk procvetao otkako je napustio Barsu: Sada imam više slobode, u Čelsiju igram kao nikad pre!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sesk procvetao otkako je napustio Barsu: Sada imam više slobode, u Čelsiju igram kao nikad pre!

Za srce je Sesk Fabregas ujeo navijače Arsenala kada je odlučio da dres Barselone zameni opremom ljutog rivala Čelsija, ali jasno je da je najveću grešku napravio Arsen Venger, koji je letos odbacio mogućnost da bivšeg kapitena vrati na Emirejts. Fabregas sada igra najbolji fudbal u karijeri, pošto predstavlja jedan od najvažnijih šrafova u igri Plavaca, a trenutno sedi na tronu najboljih asistenata lige, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa deset uspešnih dodavanja.

Međutim, španski plejmejker ne razmišlja previše o prošlosti, već isključivo govori o tome koliko mu prija igra u sistemu koji forsira Žoze Murinjo, te da mu isti savršeno odgovara.

"U Barseloni sam često igrao 'devetku', što je pozicija koja zahteva aktivnu igru kompletnog tima. Sada uživam mnogo više nego pre. Mislim da igram u životnoj formi. Na sredini terena osećam se lepše, mogu da kontrolišem igru i imam loptu u svojim nogama konstantno. U sistemu Žozea Murinja imam više slobode i to mi daje samopouzdanja da igram fudbal kakav najviše volim", rekao je Fabregas za zvanični sajt Čelsija.

"U Čelsi sam došao zato što sam smatrao da je to izazov koji moram da prihvatim. Ovde sam došao da ostavim trag i napravim uspeh, a ako budem uspeo da osvojim trofeje i uživam u isto vreme, biće super", zaključio je Fabregas.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Fabregas uživa u društvu Matića: Igram najbolji fudbal u karijeri

Izvor: Blic, 29.Nov.2014, 15:16

Fudbaler Čelsija Sesk Fabregas rekao je da je letos napravio pravi potez prelaskom u londonski klub iz Barselone i dodao da igra u životnoj formi...Španski vezista jedan je od najboljih igrača Čelsija ove sezone, a posebno se istakao asistencijama, pošto ih ima ukupno 14 u Premijer ligi i Ligi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.