Rivaldo opleo: Nije normalno da Ronaldo i Mesi daju po 50 golova! Nekada se igrao jači fudbal...

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2015, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rivaldo opleo: Nije normalno da Ronaldo i Mesi daju po 50 golova! Nekada se igrao jači fudbal...

"Kada bih sada igrao na visokom nivou, kladim se da bih Zlatnu loptu dobio dva ili tri puta",

Bivši brazilski reprezentativac Rivaldo smatra da je današnji fudbal na nižem nivou nego u vreme kada je on igrao.

To, prema osvajaču Zlatne lopte 1999. godine, pokazuje i neverovatan učinak trenutno najboljih svetskih igrača Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Fudbal se mnogo promenio. Kada bih sada igrao na visokom nivou, kladim se da bih Zlatnu loptu dobio dva ili tri puta, a u Španiji bih postizao i 50 golova po sezoni. Ranije je viši nivo bio i u Brazilu, i svuda. Kada najbolji svetski igrači Ronaldo i Mesi postignu 50 golova na 38 utakmica to nije normalno", rekao je Rivaldo.

Bivši as Barselone i Milana, 43-godišnji Rivaldo, za nacionalnu reprezentaciju Brazila odigrao je 74 meča i postigao 35 golova, a trenutno je predsednik i igrač brazilskog drugoligaškog kluba Mogi Mirim.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIVALDO ‘BOCNUO’ MESIJA I RONALDA: Da igram danas ne bi mi bilo ravnog!

Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2015

Legendarni brazilski as izjavio je da bi u današnje vreme bez ikakvih problema postizao po 50 golova u sezoni i osvajao ‘Zlatne lopte’ kao od šale.. . Rivaldo je u karijeri jednom bio proglašen za najboljeg na svetu i to 1999. godine kada je osvojio ‘Zlatnu loptu’. Međutim, on smatra da je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.