Renoviranje sportskog terena OŠ «Treći kragujevački bataljon»

Izvor: Kragujevac.rs, 27.Avg.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renoviranje sportskog terena OŠ «Treći kragujevački bataljon»

U Osnovnoj školi Treći kragujevački bataljon u toku su završni radovi na renoviranju sportskih terena u koje je sredstva uložio uspešni fudbalski reprezentativac iz Kragujevca, Luka Milivojević. Radove je danas obišao član Gradskog veća za vanprivredne delatnosti Boris Kovačević, koji je u ime grada Kragujeva izrazio veliku zahvalnost što je Luka Milivojević odlučio da uloži novac u sredjivanje dvorišta svoje škole.

«Prilikom susreta koje smo imali u ranijem periodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << Luka je došao do ideje da renovira terene škole u koju je on išao, njegov brat i otac, a naša želja je da motivišemo i druge uspešne ljude da slede njegov primer, i da u skladu sa svojim mogućnostima izdvoje sredstva i vreme, i nekim novim dečacima i devojčicama omoguće bolje uslove kako bi pokušali da izgrade približno slične karijere kao i oni», kaže Boris Kovačević.

Veliko zadovoljstvo, što je Luka Milivojević odlučio da donira sredstva školi u kojoj je zabeležio svoje sportske početke ističe i direktor škole Slobodan Živanović. «Jedina mogućnost da uradimo nešto novo za školsku godinu i učenike, i da rešimo svoj dugogodišnji problem upravo se realizuje. Za naše uslove ovo je ogromna investicija i gest koji je više nego vredan pažnje», navodi Živanović.

U renoviranje sportskih terena uloženo je 8 000 evra, a sredjeni su spoljašnji tereni za fudbal, košarku i odbojku, urađena je nova zaštitna mreža iza gola ka školskom boravku i postavljena nova ka uglu Jasenjinove i ulice Braće Petković, i izbetonirane su tribine.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.