Real ne želi finale Kupa kralja na svom stadionu

Izvor: Beta, 06.Mar.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ne želi finale Kupa kralja na svom stadionu

BEOGRAD, 6. marta 2015. (Beta) - Fudbalski klub Real Madrid ne želi da se na stadionu Santjago Bernabeu igra finalna utakmica Kupa kralja, preneo je u petak španski list AS.

"Ne želimo finale na našem stadionu, pa ni finale Lige šampiona, ali bismo bili oduševljeni da ugostimo reprezentaciju Španije na Santjago Bernabeuu", prenosi AS reči portparola Reala.

Kao opravdanje za ovakvu odluku Reala, španski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << navode mogućnost da se Real Madrid B istog dana bori u kvalifikacijama za ulazak u Sekundu.

Ova odluka madridskog kluba ostavlja Valensiju i stadion Mestalja kao najvećeg favorita za domaćina finala Kupa kralja, obzirom da je Fudbalski savez Španije već isključio Kamp Nou i San Mames kao potencijalne domaćine.

Finale Kupa kralja izmedju Barselone i Atletik Bilbaa igra se 30. maja.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real ne želi Barselonu na Bernabeuu

Izvor: B92, 06.Mar.2015

Real Madrid ne želi da se na Santjago Bernabeu igra finalna utakmica Kupa kralja, preneo je španski list AS..."Ne želimo finale na našem stadionu, pa ni finale Lige šampiona, ali bismo bili oduševljeni da ugostimo reprezentaciju Španije na Santjago Bernabeuu", prenosi AS reči portparola Reala...Kao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.