Real bez Benzeme tri nedelje

Izvor: B92, 09.Okt.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real bez Benzeme tri nedelje

Fudbaler Real Madrida, francuski reprezentativac Karim Benzema, odsustvovaće sa terena oko tri nedelje zbog povrede, potvrdio je Fudbalski savez Francuske.

Benzema je povredio zadnju ložu u završnici jučerašnje prijateljske utakmice protiv Jermenije na kojoj je bio dvostruki strelac u pobedi "trikolora" (4:0).

"Benzema nije u mogućnosti da igra protiv Danske u nedelju i napustiće ekipu danas popodne", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi se u saopštenju FFF.

Realovom napadaču sada predstoje detaljni lekarski pregledi u Madridu koji će utvrditi ozbiljnost njegove povrede.

Benzema će sigurno propustiti prvenstvene utakmice Reala protiv Levantea i Selte, kao i meč lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, a neizvesno je da li će biti spreman za susret protiv Las Palmasa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.