Promene u Izvršnom odboru FS Vojvodine

Izvor: Akter, 22.Maj.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promene u Izvršnom odboru FS Vojvodine

Fudbalski savez Vojvodine (FSV) izmenio je danas sastav svog Izvršnog odbora i zamenio svoje delegate u Fudbalskom savezu Srbije

U Izvršnom odboru više nisu Marjan Rnić koji je bio i potpredsednik FSV, zatim Đorđe Žutić, Staniša Beljin i Slavko Tuvedžić.

Njihova mesta su zauzeli Goran Jović, Predrag Perović, Zoran Dudvarski i Milorad Mažić.

"Razloge za izmenu sastava IO treba tražiti u ybivanjima na poslednjoj skupštini FS Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << kada svi članovi IO nisu radili u skladu sa dogovorima i sa zvaničnim stavovima FSV", rekao je predsednik FSV Dragan Simović.

Takođe, na sednici su izabrani i novi potpredsednici FSV - Mirko Dubroja iz Novog Sada, Nenad Nikolić iz Lovćenca i Goran Starčević iz Zrenjanina.

"Smatram da će formiranje ovog novog tima, i njegovo angažovenje, dovesti do poboljšanja stanja u fudbalskoj Vojvodini. Odluka o zameni članova nije bila laka i nije doneta preko noći jer se radi o dobrim ljudima i sportskim radnicima. Jednostavno postoje razmimoilaženja u stavovima i nismo mogli nastaviti dalje zajedno", rekao je Simović.

Promena ima i u Sekretarijatu IO, kao i među delegatima FSV za Skupštinu Fudbalskog saveza Srbije.

U Skupštini FSS su zamenjeni Tomislav Karadžić, Đorđe Žutić, Marjan Rnić i Slavko Tuvedžić i na njihovo mesto su izabrani Saša Živković, Goran Drača, Zoran Purić i Aleksandar Umetić.

"Smatrali smo da zamenjeni delegati ne zastupaju interese FSV na najbolji način.., a imamo jasnu viziju razvoja fudbala u Vojvodini i u svom radu želimo apsolutnu samostalnost", zaključio je Simović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.