Počinje fudbal u Engleskoj: Arsenal i Čelsi za prvi trofej u sezoni

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje fudbal u Engleskoj: Arsenal i Čelsi za prvi trofej u sezoni

Komjuniti šild je po tradiciji meč kojim se otvara sezona u engleskom fudbalu - sastaju se šampion i osvajač FA kupa.

Iako se ne vodi kao zvaničan meč, Arsenal i Čelsi će ga shvatiti i te kako ozbiljno, jer je u pitanju prvi trofej u sezoni.

Ova dva tima ne samo da imaju veliko rivalstvo na terenu, konstantna prozivanja menadžera Žozea Murinja i Arsena Vengera čine da imamo i "meč van terena".

Najzvučnije pojačanje Arsenala ovog leta je Petr Čeh, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << upravo bivšeg golmana Čelsija, koji je, prema nekim procenama, taj poslednji šraf koji je falio da bi se napravila šampionska mašinerija. U redovima "tobdžija" neće biti Aleksisa Sančeza, koji se i dalje odmara nakon napornog Kopa Amerika.

Čelsi nije mnogo menjao u timu ove sezone. U napad je stigao Radamel Falkao da pravi konkurenciju Dijegu Košti, dok je Didije Drogba otišao u Montreal. Žoze Murinjo će se oslanjati na snage na koje se oslanjao i prošle sezone, a svakako će veoma važnu ulogu igrati i naši reprezentativci, novi zamenik kapitena Branislav Ivanović i Nemanja Matić.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.