Pini napustio italijanski fudbal kako bi se zaposlio u fabrici

Izvor: Blic, 05.Mar.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pini napustio italijanski fudbal kako bi se zaposlio u fabrici

Dosadašnji član italijanskog trećeligaša Lumecana, Mikele Pini, odlučio je da završi fudbalsku karjeru, kako bi se posvetio radu u fabrici, prenose italijanski mediji.

Dvadesetosmogodišnji Pini objasnio je odluku da okači kopačke o klin i zameni ih radničkim cipelama sa željom da ima sigurnu budućnost.

Naime, kako je objasnio, osim u Seriji A, u ostalim italijanskim ligama ne cvetaju ruže, a plata u fabrici u Manerbiju biće mu otprilike ista kao ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koju je dobijao u klubu - oko dve hiljade evra.

"Razmišljao sam da završim sezonu sa klubom, ali sam time rizikovao da izgubim radno mesto", rekao je Pini koji će u fabrici za prozivodnju aluminijumskih kalupa obavljati posao mehaničkog operatera.

Pini je naglasio da će uskoro postati otac i da je zbog toga morao da razmišlja o budućnosti svoje porodice.

Pini je za fudbalski klub Lumecane, u kojem je ponikao sada slavni fudbaler Mario Baloteli, u osam sezona odigrao 126 utakmica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.