Papa Franja primio delegaciju NFL

Izvor: Beta, 21.Jun.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papa Franja primio delegaciju NFL

Papa Franja primio je danas delegaciju Kuće slavnih američke fudbalske lige, NFL, i zatražio od njenih članova da vrednosti timskog rada i fer-pleja prenesu na širu zajednicu.Papa je tokom prijema rekao da takve vrednosti pomažu "suprotstavljanju preteranom individualizmu, ravnodušnosti i nepravdi, koje nas sprečavaju da živimo kao jedna porodica".Papa Franja je rekao da je strastveni ljubitelj fudbala, ali argentinsko dete. U delegaciji NFL, izmedju ostalih, bio je i vlasnik Dalas Kaubojsa Džeri Džons, koji će 5. avgusta biti primljen u Kuću slavnih.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Papa Franja primio delegaciju NFL

Izvor: B92, 21.Jun.2017

Papa Franja primio je delegaciju Kuće slavnih američke fudbalske lige, NFL, i zatražio od da vrednosti timskog rada i fer-pleja prenesu na širu zajednicu...Papa je tokom prijema rekao da takve vrednosti pomažu "suprotstavljanju preteranom individualizmu, ravnodušnosti i nepravdi, koje nas sprečavaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.