Odigrano šest utakmica 12. kola fudbalske BHT Premijer lige BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odigrano šest utakmica 12. kola fudbalske BHT Premijer lige BiH

SARAJEVO - Šest utakmica 12. kola fudbalske BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrano je danas u terminu od 14.30.

U derbiju kola, u kojem su se na stadionu ''Otoka'' u Sarajevu sastali Olimpic i Široki Brijeg, nije bilo golova.

Fudbaleri Sarajeva ostvarili su visoku pobjedu od 5:0 protiv Radnika iz Bijeljine. Po dva pogotka za domaći tim postigli su Ševko Okić (14. i 49. minut) i Krste Velkoski (22. i 25.), >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dok je jedan pogodak postigao Nemanja Bilbija (31.).

Čelik je na ''Bilinom polju'' savladao Slaviju s 3:2 pogotkom u posljednjem minutu regularnog dijela susreta.

Strijelci za domaći tim bili su Jovo Kojić (2.), Marin Popović (72.) i Nikola Šimić (90.), a golove za Slaviju postigli su Goran Popović (55.) i Zoran Kokot (81. penal).

Aktuelni prvak BiH Zrinjski u gostima je pobijedio ekipu Travnika s 3:1 i s nova tri boda se približio lideru prvenstva, Širokom Brijegu, na samo bod zaostatka.

Strijelci za Zrinjski bili su Stevo Nikolić (44.), Nebojša Popović (52.) i Danijel Stojanović (62.), a jedini pogodak za domaćina postigao je Smajić u 92. minutu.

Velež je na svom terenu deklasirao ekipu Viteza s 4:0. Tri pogotka postigao je Anel Hebibović (48., 54. i 86.), a jedan Mirza Ćemalović (13.).

Drina i Zvijezda iz Gradačca podijelili su bodove u Zvorniku. Zvijezda je povela u 27. minutu pogotkom Diatte, dok je domaći tim izjednačio golom Memovića u 45. minutu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Željezničar pobijedio Mladost u Bijeljini

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2014, 18:07

SARAJEVO - Fudbaleri Željezničara osvojili su puni plijen na gostovanju u Bijeljini, gdje su u okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine savladali domaću Mladost s 3:0...Gosti iz Sarajeva postigli su dva pogotka krajem prvog poluvremena. Kerim Memija je postigao prvi gol nakon odličnog prodora...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.