Ode i Okaka u Kinu! Jedna od najboljih prodaja u istoriji Anderlehta...

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode i Okaka u Kinu! Jedna od najboljih prodaja u istoriji Anderlehta...

Kinezi ponudili uslove koje se nisu mogli odbiti

Posle Hulkovog mega transfera teškog 55.000.000 evra još jedan napadač iz Evrope ide u Kinu da se opari. Dobro, i da igra fudbal

Novi član Đijangsua će u narednim danima postatai Stefano Okaka Čuka pošto su dogovoreni svi detalji njegovog transfera iz Anderlehta. Ni belgijski klub, ni italijanski napadač nisu mogli da odbiju sjajnu finansijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ponudu Kineza.

Anderlehtu će na ime obeštećenja pripasti 12.000.000 evra što je posle Aleksandra Mitrovića i Romelua Lukakua najveća prodaja u istoriji slavnog kluba iz Brisela. Fenomenalan ugovor je dobio i Okaka. On će potpisati na četiri godine za platu 4.500.000 evra po sezoni što je mnogo više od onoga što je zarađivao u Anderlehtu. Ostaje još da se ispune neke formalnosti, kao što je otvaranje mesta za inostranog igrača u sastavu Đijangsua. Okaka će najverovatnije zauzeti mesto Brazilca sa hrvatskim pasošem Samira i pridružiti se brazilskom trilingu: Ramires, Aleks Tešeira, Žo.

Anderleht je zaradio četiri puta veću sumu od onoga što je platio Sampdoriji za Italijana, a novac će iskoristiti za dovođenje pojačanja. Prva meta je Loran Depotr iz Genta, a novac bi mogao da bude iskorišćen i za otkup Filipa Đuričića od Benfike.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.