NAJAVA DANA (ponedeljak, 24. oktobar): I danas na dar - dobre kvote na Zenit i Fener ako ih igrate kao Trostruki superpar

Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2016, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 24. oktobar): I danas na dar - dobre kvote na Zenit i Fener ako ih igrate kao Trostruki superpar

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Vikend je za nama, ali i početak nove radne sedmice će obilovati uzbuđenjima na sportskim borilištima. Kao i obično, u centru pažnje je fudbal, danas se igraju završne utakmice u ligama širom Evrope, pa na teren izlaze Zenit, PAO, Braga, Fenerbahče, Kajzerslautern ...

Susreti pomenutih klubova nalaze se u MOZZART specijalu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Trostruki superpar, što znači da ih možete odigrati po većim kvotama u odnosu na one iz redovne ponude.

5208: VERIJA - PANATINAIKOS, 18.30

(Fudbal, Grčka 1)


Panatinaikos mora da se iskupi pred navijačima za neočekivan poraz od Ksantija u prošlom kolu. Verija je idealna prilika s obzirom na to da nije postigla ni gol u dva domaća meča ove sezone. Olimpijakos joj je na startu sezone dao šest. Doduše, u poslednjih četiri susreta sa atinskim Zelenima na svom terenu Verija je uspela da ostari dve pobede.

4310: ZENIT - GAZOVIK O, 18.30

(Fudbal, Rusija 1)


Zenit je jedini tim u ruskoj Premijer ligi koji još ne zna za poraz, a Gazovik je tek u prošlom kolu upisao prvu pobedu u sezoni. Na tri gostovanja osvojio je samo bod uz jedan postignut gol, dok je Zenit vezao pet pobeda u Sankt Peterburgu. Četiri u tom periodu došle su uz tri plus. Uostalom, Zenit ima ubedljivo najefikasniji napad u ligi.

5309: KONJA - FENERBAHČE, 19.00

(Fudbal, Turska 1)


Fenerbahče igra ispod svih očekivanja, a Konja još ne zna za poraz na domaćem terenu. Na pet od sedam njenih utakmica nismo videli više od dva gola. Dva meča iz prošle sezone Fener je dobio sa 3:0 na strani i 2:0 u Istanbulu. Ta pobeda od 3:0 bila joj je jedina u poslednja četiri gostovanja kod Konje.

5507: ESBJERG - MITJILAND, 19.00

(Fudbal, Danska 1)


Mitjiland u poslednjih pet gostovanja ima samo jednu pobedu, ali Esbjerg je poslednji na tabeli sa samo jednom pobedom u uvodnih 13 kola. Pritom, od današnjeg rivala izgubio je četiri uzastopne utakmice, istina, samo jednu na svom terenu. Inače, Mitjiland ima drugi najubotiji napad u prvenstvu Danske, Esbjerg drugu najgoru odbranu.

5408: GETEBORG - AIK, 19.00

(Fudbal, Švedska 1)


Derbi kola iako su male šanse da će AIK u preostala četiri kola stići vodeći Malme, a Geteborg dogurati do trećeg mesta. Ali zbog plasmana u Ligu Evrope bitno je ostati i četvrti, jer bi i to bilo dovoljno ako pobednik Kupa bude iz prva tri na prvenstvenoj tabeli. Međutim, AIK beleži mnogo bolje rezultate u poslednje vreme - za poraz ne zna još od početka avgusta. Prethodna tri njihova duela otišla su u 3+.

3039: K'LAUTERN - BOHUM , 20.15

(Fudbal, Nemačka 2)


Kajzerslautern ima samo jednu pobedu iz prvih devet kola i mora da krene napred ako želi da izbegne grčevitu borbu za opstanak. Bohum u zlatnoj sredini, treba imati na umu da igra najotvoreniji fudbal u drugoj ligi Nemačke i da na njegovim utakmicama pada u proseku 3,67 golova. Sa druge strane, na utakmicama Kajzerslauterna viđamo najmanji broj golova u ligi - 1,78 po meču.

1032: SPECIJA - ČITADELA, 20.30

(Fudbal, Italija 2)


Čitadela je druga na tabeli iako je u poslednjih pet kola pretrpela četiri poraza. Specija je peta, igra najtvrđi fudbal u drugoj ligi Italije posle Pize. Na njenim utakmicama pada u proseku 1,4 gola po meču. Na Čitadelinim 2,90. Samo navijači Verone gledaju otvoreniju igru. Zanimljivo, u poslednjih šest susreta ovih rivala nismo videli pobedu domaćina.

2577: KORK SITI - VEKSFORD, 20.45

(Fudbal, Irska 1)


Kork Siti juri vodeći Dandalk, Veksford se bori da izbegne baraž za opstanak. Ima samo jednu pobedu u poslednjih osam kola, Kork je na domaćem terenu vezao šest pobeda, pet ih je otišlo u 3+, četiri u 4+. Na poslednjih sedam susreta ova dva tival čak šest pobeda Kork Sitija i jedan remi. Veksford na pobedu nad Korkom čeka od 2010. godine.

4109: BRAGA - ČAVES, 21.00

(Fudbal, Portugalija 1)


Braga već tradicionalno četvrta na tabeli, Čaves odmah ispod kao najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka sezone. Uostalom, nije izgubio na tri dosadašnja gostovanja što svedoči o karakteru ekipe. Braga je vezala šest pobeda nad današnjim rivalom, ali odavno je to bilo. Čaves ima najbolju odbranu u ligi posle Porta i Benfike.

1509: AMERIKA MIN - PARANENSE, 23.55

(Fudbal, Brazil 1)


Fantastično igra Atletiko Mineiro u Belo Orizonteu: ima čak 11 pobeda u seriji, devet ih je stiglo uz makar tri postignuta gola. Atletiko Paranense je sa druge strane vezao čak sedam poraza na gostovanjima. Svaki je stigoa u 0-2 gola. Logično, kad Paranense u tih sedam gostovanja nije postigao nijedan gol. Ni na poslednjih pet međusobnih susreta nismo videli više od dva gola.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Zenit iz keca, efikasni APOEL i dve jake dvojke

Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2016

Pogledajte nekoliko predloga za 23. oktobar…..NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Većinu utakmica odabrali smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.