NAJAVA DANA (nedelja, 2. avgust): Evropska Voša juri domaći prvenac, Firenca na nogama - stiže Barselona

Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2015, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (nedelja, 2. avgust): Evropska Voša juri domaći prvenac, Firenca na nogama - stiže Barselona

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas...

1806 LOKEREN - ŠARLROA, 14.30

(Fudbal, Belgija 1)


Lokren je porazom od Varegema započeo sezonu, dok je Šarlroa bila bolja od Muskrona. Na četiri od pet prethodnih utakmica ova dva tima došlo je GG. Lokeren je prošle sezone kao domaćin savladao današnjeg rivala sa 5:2

3037 KARLSRUE - ST.PAULI, 15.30
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
(Fudbal, Nemačka 2)


Oba tima su bila prilično neefikasna na startu Cvajte. Sent Pauli je odigrao bez golova, dok je Karlsure minimalnim rezultatom poražen od Grojter Firta. Karlsrue je dobio tri poslednja meča protiv Sent Paulija. Zanimljivo, na tim utakmicama današnji gost nije postigao gol.

1807 STANDARD - VAREGEM, 18.00

(Fudbal, Belgija 1)


Ekipa Slavoljuba Muslina je tri prethodne utakmice dobila identičnim rezultatom – 2:1. Ipak, atmosfera u Liježu je daleko od idealne. Računajući i pripremni period Varegem je u seriji od pet pobeda. Na svim tim mečevima došlo je GG.

1601 PSV - GRONINGEN, 18.00

(Fudbal, Holandija Superkup)


Tokom pripremnog perioda PSV je igrao vrlo promenljivo. Ista konstatacija važi i za drugog učesnika holandskog Superkupa. Na prethodna tri međusobna meča ova dva tima došlo je GG.  PSV je kao domaćin savladao Groningen prošle sezone sa 2:1.

4604 HAJDUK - SLAVEN, 19.00

(Fudbal, Hrvatska)


Ekipa iz Splita u odličnom raspoloženju dočekuje večerašnji meč posle pobede nad norveškim Stromgotseom. Bili su prošle sedmice katastrofalno poraženi od Istre. Slaven ima dva remija u prva dva kola. Na poslednja dva meča ova dva tima došlo je 2-3 gola.

2707: JAGODINA - METALAC,19.00

(Fudbal, Srbija 1)


Jagodina je ovo prvenstvo započela porazima od Partizana i Mladosti iz Lučana, dok je Metalac u drugom kolu uspeo da izbori bod na svom terenu protiv Crvene zvezde. Ovi timovi su se do sada sastali osam puta. Jagodina je bila bolja četiri puta, Metalac tri, a jednom je bilo nerešeno i to u prvom međusobnom okršaju.

1808: LEUVEN - ANDERLEHT,20.00

(Fudbal, Belgija 1)


Leuven je u seriji od devet mečeva bez remija. Od toga je sedam puta pobedio i doživeo dva poraza. Anderleht još uvek čeka pojačanja i zamenu za Mitrovića u napadu. Na poslednjih pet mečeva Anderleht je pobedio četiri puta, dok je poražen od Lirsa u poslednjem prvenstvenom meču. Leven i Anderleht do sada su se sastali šest puta. Četiri puta bolji je bio onaj ko je igrao na svom terenu. Obe ekipe su slavile po dva puta, a dva puta je bilo nerešeno.

2708: VOJVODINA - JAVOR,20.00

(Fudbal, Srbija 1)


Veoma interesantan meč nas očekuje na Karađorđu. Vojvodima posle velikog praska u Evropi i pobede od 4:0 nad Sampom dočekuje superligaša povratnika Javor koji je u prva dva meča šampionata vezao dve pobede. Poslednji međusobni duel ove ekipe su igrale u maju 2014. godine. Javor je bio bolji (2:1). Do sada su igrali 18 puta. Vojvodina je slavila sedam puta, Javor četiri. Sedam puta nje bilo pobednika.

8501: FJORENTINA - BARSELONA, 21.00

(Fudbal, Internacionalni kup šampiona)


Fjorentina je ovog leta odigrala četiri prijateljska meča. Zabeležila je dve pobede, remi i poraz. Barselona je posle pobeda nad Juventusom (3:1) i Los Anđeles Galaksijem (2:1) povezala dva poraza. Prvi u meču sa Mančesterom, drugi protiv Čelsija posle penala. Na ovom meču neće igrati Lionel Mesi, Nejmar, Dani Alves i Havijer Maskerano. Ovi timovi se do sada nisu sastajali.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (ponedeljak, 3. avgust): Igra se u Bukureštu, Lajpcigu, Moskvi...

Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2015, 07:53

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas....5506: NORDSJILAND – OLBORG, 19.00..(Fudbal, Danska 1)..U dva prva kola prvenstvene sezone u Danskoj vrlo loš učinak Nordsjilanda – izgubio je obe utakmice i to uz gol razliku 0:5. A sada ide na rivala koji ga je u proteklom takmičarskom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.