Murinjo donosi zanimljiv fudbal u Mančester

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Murinjo donosi zanimljiv fudbal u Mančester"

Legenda Mančester junajteda Pol Skols rekao je danas da će Žoze Murinjo doneti zanimljiv fudbal na Old Traford, ukoliko bude postavljen za trenera ovog engleskog premijerligaša.

"Navijači Mančester junajteda zahtevaju zanimljiv fudbal, a ja sam siguran da će Murinjo doći i pokušati da im ga donese", rekao je Skols, a preneo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bi-bi-si (BBC).

Junajted je pre dva dana otpustio dosadašnjeg trenera Luja van Gala, a očekuje se da klub u narednom periodu objavi da će Murinjo biti novi šef stručnog štaba.

Van Gal je tokom sezone često bio kritikovan zbog nedostatka napadačkog fudbala. Junajted je sezonu u Premijer ligi završio sa samo 49 postignutih golova.

"Mislim da je Murinjo pažljivo pratio situaciju i da je video sta se dešavalo. On je vrhunski trener, dokazao je to već, a verujem da će to ponovo učiniti, da će promeniti fudbal na Old Trafordu", rekao je Skols.

Pomoćnik Van Gala u Junajtedu bio je još legenda kluba - Rajan Gigs, a Skols je izrazio nadu da će on biti tu i naredne sezone.

"Neki kontinuitet mora da postoji. Gigs je u klubu skoro 30 godina, a u poslednje tri je bio trener prvog tima. Nadam se da da će ostati", zaključio je Skols.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Skols se raduje dolasku Murinja

Izvor: B92, 25.Maj.2016

Legenda Mančester Junajteda Pol Skols rekao je da će Žoze Murinjo doneti zanimljiv fudbal na Old Traford. "Navijači Mančester Junajteda zahtevaju zanimljiv fudbal, a ja sam siguran da će Murinjo doći i pokušati da im ga donese", rekao je Skols, a preneo je BBC.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.