Mihajlović juriša na Kup Jordana

Izvor: N1 televizija, 13.Maj.2017, 02:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović juriša na Kup Jordana

Prethodnog vikenda okončan je fudbalski šampionat Jordana gde je boje Al Ramte branio iskusni defanzivac Marko Mihajlović. Al Ramta je završila takmičenje na petom mestu, a Mihajlović smatra da je njegov tim mogao više. Njegova ekipa će utehu tražiti u Kupu Jordana, gde su se plasirali u polufinale.

Pritisak je, razume se, veliki, ali atmosfera je odlična. Više se radi na taktičkim treninzima i psihološkoj pripremi. Imao sam sjajnu podršku sa tribina, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kako ja, tako i ekipa, ali tek očekujemo ono pravo u polufinalu”, rekao je Mihajlović.

Protivnik Al Ramti biće ekipa Al Džazire, novi vicešampion Jordana, protiv kog Mihajlovićev tim ove sezone ima jedan remi i jedan poraz.

Taktički i fizički smo mnogo bolji od njih. Mali problem nam predstavljaju povrede par ključnih igrača, ali svakako da ćemo ići na pobedu”, najavio je Mihajlović.

29-godišnji Mihajlović je, na ličnom planu, imao izuzetnu sezonu, gde je predvodio jednu od tri najbolje odbrane u ligi i gde se više puta upisao u strelce.

Individualno sam veoma zadovoljan, odgovornost sam preuzeo od prvog dan i takav sam igrač od početka karijere. Zavoleo sam i narod i grad, ljudi su me prihvatili na najbolji mogući način. Svakako da mi odgovara i to što sam od 27 utakmica, odigrao 26. Postigao sam dva gola ove sezone, još dva u kupu i zadovoljan sam. U toku su pregovori oko produžetka saradnje, ali fokus je svakako trenutno na Kupu, koji nam je prioritet”, smatra Mihajlović.

Pored klupskih obaveza, Mihajlović je sa zadovoljstvom pratio i takmičenje u Ligi šampiona.

 “Odrastao sam uz Seriju A, čekajući utakmice Mihajlovića i Stankovića, tako da u predstojećem finalu, srce više naginje ka Juventusu”, zaključio je Mihajlović.

Prvi meč polufinala Kupa Jordana, Al Ramta će igrati na gostovanju ekipi Al Džazire, u subotu. Revanš meč na programu je nedelju dana kasnije.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.