Menez: Da nema fudbala bio bih u zatvoru, tamo je dosta mojih drugova

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2014, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menez: Da nema fudbala bio bih u zatvoru, tamo je dosta mojih drugova

„Ja sam poput vina, baš kao i Ibrahimović, bolji sam sa godinama“, poručio je igrač Rome

Po dolasku u Milan iz Pari Sen Žermena Žeremi Menez igra kao preporošen, na 16 utakmica u Seriji A je postigao osam golova, a i kada se zanemari statistika očigledno je da Francuz igra najbolji fudbal u karijeri.

A krilni igrač tvrdi da mu je fudbal pružio spas i da bi završio iza rešetaka da nije postao profesionalac jer je odrastao u problematičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << komšiluku.

„Možda bih završio u zatvoru da nije bilo fudbala, jer dosta mojih drugova je tamo. Krađa, droge, takve stvari...Tamo želiš sve, ali nemaš novca“, objasnio je Parižanin.

Francuz veruje da se ključ njegove dobre forme krije u iskustvo, a uporedio je sebe sa vinom i Zlatanom Ibrahimovićem.

„Želim da nastavim da igram još sedam, osam godina. Osećam se da sam poput vina, baš kao i Ibrahimović - sve sam bolji sa godinama“, rekao je 27-godišnjak.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.