MARADONA NE PRAŠTA: Ikardi nije član fudbalske porodice

Izvor: Kurir, 03.Sep.2014, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARADONA NE PRAŠTA: Ikardi nije član fudbalske porodice

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Argentinac Dijego Maradona uvek je bio borac protiv nepravde i veliki idealista

RIM – Legendarni Argentinac Dijego Maradona uvek je bio borac protiv nepravde i veliki idealista, a u ponedeljak je to još jednom dokazao.

Naime, jedan od najboljih fudbalera svih vremena zablistao je na revialnoj utakmici u Rimu, na kojoj je postigao čak pet golova, ali je daleko veće ovacije zaslužio zbog izjave koju je dao po >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << završetku "Utakmice za mir".

Maradona je posle meča javno napao zemljaka Maura Ikardija, koji je takođe igrao na toj utakmici, i to je uradio sa dobrim razlogom.

Dijego je u sred intervjua iznenada promenio temu.

"Ikardiju nije trebalo dozvoliti da igra na ovoj utakmici. On nije član fudbalske porodice. Moramo o tome ozbiljno da razgovaramo sa organizatorima", rekao je 53-godišnji Maradona.

Maradona je to uradio zato što je Ikardi pre dve godine oteo ženu svom prijatelju Maksiju Lopezu.

Dijego je i ranije u nekoliko navrata javno je osudio ponašanje Maura Ikardija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.