Kraj fudbalske sezone u Boru

Izvor: MC Bor, 29.Maj.2016, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj fudbalske sezone u Boru

28.maj.Bor
Tekst i foto : S.Ranđelović
Srpska liga  – Istok 29.kolo: OFK BOR – FK JEDINSTVO (Bošnjace) 0:4 (0:3)

Stadion: OFK BOR; Gledalaca : 100; Sudje: Miloš Nedeljković (Trstenik), Bojan Milić (Đunis), Slaviša Jakovljević (Dedina), Delegat: Dragan Jovanović (Bačina – FSO Varvarin); Strelci: Kostić Nenad u 31.min. ; Stefanović Stefanu 38 i 82 (penal).min. i Kostić Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << u 45.min. za Jedinstvo; Žuti kartoni: Dimitrijević (Bor), Savić (Jedinstvo)
OFK BOR: Nešović, Glišić (Jovanović od 29.min.), Apostolov, Dimitrijević (Šerifi od 75.min.), Pajkić, Karabašević, Živulović (Milićević od 46.min), Ramadani, Božić, Aleksić, Kolarević.
FK JEDINSTVO: Petrović, F.Kostić, Nikolić, N.Kostić, Dinić, N.Kostić (Savić od 46.min.), Ranđelović (Filipović od 35.min.), Stojanović, Stefanović, Mirković, Đokić (Đorđević od 63.min.).

OFK BOR je odigrao poslednju utakmicu u ovoj sezoni pred svojim navijačima. Do kraja prvenstva ostalo je samo da se odigra još jedno kolo u kome će Borani biti gosti u Varvarinu protiv ekipe Temnić 1924. Gosti iz Bošnjaca pobedili su rezultatom 4:0 iako su se borski dečaci borili koliko su u ovom trenutku mogli. Na žalost Bor će sledeće sezone igrati u nižem rangu (Zona – Istok), i trebaće mnogo truda i muke da se situacija u klubu stabilizuje i da se omogući da se stogodišnjica postojanja proslavi u većem rangu takmičenja, što ekipa koja je igrala u prvoj ligi bivše SFRJ i bila finalista Kupa i učesnik Kupa pobednika kupova svakako zaslužuje.

Ekipa Bora u ovom meču nastupila je sa sedamnaest igrača u protokolu, od kojih samo golman Nešović ne spada u tzv.bonus igrače. Svi ostali po godinama pripadaju omladinskoj i kadetskoj selekciji. U takvoj situaciji i nije moglo da se očekuje da se protiv daleko iskusnijih i spremnijih ekipa u Srpskoj ligi postignu bolji rezultati. Borani će sezonu završiti sa samo jednom pobedom, ostvarenom još u prvom delu prvenstva i tri nerešena ishoda, što je verovatno jedan od najgorih rezultata u istoriji Kluba.
 
Share
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Trstenik

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.