Klub pravi groblje za navijače i bivše igrače

Izvor: Radio 021, 01.Nov.2014, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klub pravi groblje za navijače i bivše igrače

Brazilski fudbalski klub Korintijans gradi groblje za najfanatičnije navijače i bivše igrače, saopštio je ovaj prvoligaš.

Ideja, koja će mnogima izgledati u najmanju ruku bizarno, utemeljena je, kako se navodi, na realnoj potrebi da se udovolji želji fanatičnih poklonika kluba.

Navijači Korintijansa moći će da zakupe svoje "večno boravište" ukoliko mesečno budu uplaćivali između 6,15 i 14,36 dolara u fond osiguranja "Korintijans zauvek". Groblje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << će imati 70.000 grobnih mesta za navijače, dok će nekim velikanima ovog kluba biti ponuđen "besplatni večni počinak".

Groblje se gradi na 30 minuta od baze kluba u Sao Paulu i biće otvoreno u drugoj polovini sledeće godine.

Ideja o groblju za navijače potekla je godinu dana nakon što je klub ponudio usluge sahranjivanja koje su uključivale cveće Korintijansa i sanduke umotane u klupsku zastavu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.