KVALIFIKACIJE ZA LE: Vojvodina bolja, MTK ipak izvukao remi (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Jul.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA LE: Vojvodina bolja, MTK ipak izvukao remi (VIDEO)

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da trijumfalno započnu novu sezonu, pošto su večeras u Budimpešti odigrali nerešeno sa domaćim MTK rezultatom 0:0.
Ekipa novosadskih crveno-belih, sasvim sigurno, bila je bolji rival od mađarskog predstavnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
Na stadionu Ujpešta nije viđena bogzna kakav dinamičan fudbal. Takav scenario mogao se i očekivati s obzirom da je sam start sezone, pa ekipe nisu ušle u pravi takmičarski >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ritam.
Ipak, Vojvodina je imala nekoliko zrelih prilika, pre svih Mrdaković, ali mreže su na kraju ipak mirovale. O nadmoći tima sa stadiona “Krađorđe” svedoči i broj pokušaja ovog tima.
Naime, Novosađani su šutirali čak 14 puta ka golu rivala, dok je MTK pripretio tek 7 puta. Istini za volju, imali su nekoliko lepih akcija i zrelih prilika.


Összefoglaló – Full Highlights – MTK Budapest 0… by zidanekrisz
(video: dailymotion.com)
The post KVALIFIKACIJE ZA LE: Vojvodina bolja, MTK ipak izvukao remi (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.