Jojić ostaje u Bundes ligi, ali ne u Dortmundu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2015, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jojić ostaje u Bundes ligi, ali ne u Dortmundu

Fudbalski reprezentativac Srbije Miloš Jojić prešao je iz Borusije Dortmund u Keln za koji je potpisao ugovor do juna 2019, prenela je agencija AP.

Dvadesettrogodišnji Jojić koji je do sada pet puta nastupao za selekciju Srbije, pridružio se "milionerima" iz Partizana u januaru 2014 i već u provj sezoni ostavio je odličan utisak. Na 19 bundesligaških utakmica postigao je četiri gola.

Jojić je za Partizan od 2012. do 2014. igrao na ukupno 50 mečeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i bio strelac 11 golova.

Kako je preneo nemački "Kiker", Keln je platio tri miliona evra za Jojića koji je došao u Dortmund za 2,2 miliona.

Planovi Kelna da dovedu defanzivca Felipea Santanu iz Šalkea propali su, pošto je Brazilac pokidao mišić lista.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Jojić zvanično u Kelnu

Izvor: B92, 05.Jul.2015

Srpski fudbaler Miloš Jojić prešao je iz Borusije Dortmund u Keln za koji je potpisao ugovor do juna 2019. godine...23-godišnji Jojić pridružio se Dortmundu iz Partizana u januaru 2014 i već u prvoj sezoni ostavio je odličan utisak, pošto je na 19 bundesligaških utakmica postigao četiri gola,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.