Izvor: B92, 09.Avg.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janal napustio klubu Fenerbahčea

Turski fudbalski stručnjak Ersun Janal podneo je u subotu ostavku na mesto trenera istanbulskog Fenerbahčea.

"U sadašnjim okolnostima ne mogu da nastavim da obavljam ovaj posao. Za mene su principi važniji od novca", rekao je Janal za tursku agenciju Dogan.

Sada već bivši trener Fenerbahčea nije želeo detaljnije da objašnjava razloge za odlazak.

On je u istanbulski klub došao u junu prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine i predvodio je Fenerbahče do titule šampiona Turske, 19. u istoriji.

Fenerbahče prošle i ove sezone nije mogao da igra u evropskim takmičenjima, jer je proglašen krivim za nameštanje utakmica u nacionalnom šampionatu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Janal napustio klupu Fenerbahčea

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2014

ISTANBUL - Turski fudbalski stručnjak Ersun Janal podnIo je danas ostavku na mJesto trenera istanbulskog Fenerbahčea..."U sadašnjim okolnostima ne mogu da nastavim da obavljam ovaj posao. Za mene su principi važniji od novca", rekao je Janal za tursku agenciju Dogan...Sada već bivši trener Fenerbahčea...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.