Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jun.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžson podneo ostavku

Dosadašnji selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson podneo je večeras ostavku posle eliminacije Engleske sa Evropskog prvenstva.

"Žao mi je što će morati da se završi na ovaj način, ali takve stvari se dešavaju. Nadam se da ćemo uskoro videti Englesku u finalu nekog velikog turnira", rekao je Hodžson.

Britanski mediji preneli su da je Hodžson na konferenciju za medije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << posle utakmice stigao sa "već pripremljenim saopštenjem".

"Vreme je da neko drugi napravi napredak sa ovim mladim, uspeha gladnim i izuzetno talentovanim momcima", rekao je Hodžson.

Fudbalska reprezentacija Engleske eliminisana je sa Evropskog prvenstva, pošto je večeras u osmini finala u Nici izgubila od Islanda sa 1:2.

Engleska je povela iz jednaesterca Vejna Runija u četvrtom minutu, a Island je preokrenuo pogocima Ragnara Sigurdsona u petom i Kolbajna Sigtorsona u 18. minutu.

Island će u četvrtfinalu igrati protiv domaćina Francuske.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Hodžson podneo ostavku: Žao mi je...

Izvor: B92, 27.Jun.2016

Dosadašnji selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson podneo je ostavku posle eliminacije Engleske sa Evropskog prvenstva..."Žao mi je što će morati da se završi na ovaj način, ali takve stvari se dešavaju. Nadam se da ćemo uskoro videti Englesku u finalu nekog velikog turnira",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.