Hart prelazi u Torino na pozajmicu

Izvor: RTS, 30.Avg.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hart prelazi u Torino na pozajmicu

Golman Mančester sitija Džo Hart doputovaće danas u Torino na lekarske preglede, pre nego što pređe na pozajmicu u taj fudbalski klub, preneli su britanski mediji. Fudbalski savez Engleske dozvolio je Hartu da napusti pripeme reprezentacije kako bi otputovao u Torino na lekarske preglede. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Trener Sitija Pep Gvardiola obavestio je Harta da može da potraži novi klub, pošto je izgubio mesto u startnoj postavi, pa bi dvadesetdevetogodišnji engleski reprezentativac do srede, kada se završava prelazni rok, mogao da pređe u italijanski klub, prenosi Bi-Bi-Si.
U Mančester siti došao je dosadašnji golman Barselone Klaudio Bravo, koji će najverovatnije biti prvi golman.
Ako pređe u Torino, Hart će sarađivati sa srpskim trenerom Sinišom Mihajlovićem.
Selektor Engleske Sem Alardajs pozvao je Harta u tim za predstojeću utakmicu sa Slovačkom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hart ide kod Mihajlovića u Torino

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2016

Golman Mančester sitija Džo Hart doputovaće danas u Torino na lekarske preglede, pre nego što pređe na pozajmicu u taj fudbalski klub, preneli su danas britanski mediji...Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), Fudbalski savez Engleske (FA) dozvolio je Hartu da napusti pripreme reprezentacije kako bi otputovao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.