Građevinari se pohvalili: Banjica lepše sija

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građevinari" se pohvalili: Banjica lepše sija

Fudbalski klub Rad pohvalio se učinjenim u poslednjih godinu dana. Na sajtu "građevinara" objavljeno je šta je sve urađeno na stadionu na Banjici, renoviran je glavni teren, uređen prilaz stadionu...

- U spoljni izgled zapadne tribine i neonski grb koji joj daje još lepši sadržaj, mogli su se uveriti svi koji svakodnevno prolaze Crnotravskom ulicom. U fokusu je sada glavni teren! Urađena je sanacija drenažnog sistema, sistema za automatsko zalivanje terena, kompletna nivelacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i zamena travnatog busena.

Stari busen je iskorišćen za još jedan novi teren koji će na početku sledeće sezone biti u punoj funkciji i spreman za upotrebu. On je namenjen pre svega razvoju fudbalera u Omladinskoj školi - navedeno je na internet stranici Rada i dodato:

- Sa ponosom konstatujemo da Rad danas ima glavni teren, dva pomoćna travnata terena i jedan teren sa veštačkom podlogom.  Na glavnom terenu su zamenjene kućice sa klupama namenjene gostima, delegatu i domaćinima, kao i tunel iz koga igrači izlaze na teren. Uređen je i ulazni prostor ispred stadiona koji će kompletnim završetkom biti još lepši i reprezentativniji.

Rad je trenutno na devetom mestu tabele Jelen Superlige, sa 11 bodova.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.