Fudbalski Kain i Avelj: Umalo slomio nogu bratu i dobio crveni karton /VIDEO/

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski Kain i Avelj: Umalo slomio nogu bratu i dobio crveni karton /VIDEO/

Na utakmici plej-ofa ekvadorskog prvenstva između Barselone SK i Emeleka viđena je tragikomična situacija u kome su učestvovala dva brata.

Emelek je osvojio titulu nakon ukupnog rezultata od 4:1 u dve utakmice plej-ofa ekvadorske Primere, a bizaran incident viđen je u devetom minutu revanša, kada je fudbaler Barselone SK Alek Bolanos, grubo startovao nad svojim bratom Milerom Bolanosom,koji je na kraju imao sreće što mu nije polomljena noga. Fudbaler Barselone nakon ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prekršaja dobio je crveni karton.

Prva utakmica između ova dva protivnika završena je rezultatom 1:1, dok je Emelek kao domaćin u drugom duelu ubedljivo na svom stadionu trijumfovao sa 3:0 i na taj način osvojio titulu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.